Smarta brevlådor med schyssta funktioner

Vi tillverkar brevlådor med smarta funktioner, som är hållbara och som ger dig kontroll över din post och dina paket. Vi tror att alla privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar vill ha en säker posthantering - och det börjar såklart med en säker och hållbar brevlåda med lås. Med hjälp av våra produkter kan du känna dig trygg med att din post aldrig kommer bli stulen eller tappas bort.

Kvalitet

Förutom att värna om säkerhet och hållbarhet, är kvalitet ett nyckelord hos oss på Wallbo. Precis som att du vill ha kvalitet på dina tekniska produkter, din inredning och ditt hem i allmänhet – vill du såklart också att din brevlåda håller en god kvalitet. Alla våra postlådor är tillverkade i galvaniserat och pulverlackerat stål, och de är gjorda för att klara av det nordiska klimatet här i Sverige.

Våra produkter är dessutom miljövänliga och vi värnar om att ha en så hållbar och grön produktion som möjligt. Det är en stor del av vilka vi är som företag, och något som vi vill förmedla vidare till våra kunder. När du köper en brevlåda från oss, gör du ett miljömedvetet val som främjar planeten.

Trygga kundrelationer och god service

Förutom att erbjuda högkvalitativa produkter med lång hållbarhet värderar vi såklart även våra kunder, och våra kundrelationer. Vi arbetar hårt för att ge dig som kund den service du förtjänar, och vi finns såklart alltid här om du behöver hjälp med något. Du är alltid välkommen att kontakta oss på Wallbo om du har några frågor eller funderingar.

Vilka är vi?
Wallbo grundades i Göteborg med visionen att kunna leverera hållbara och miljövänliga brevlådor för hela Sverige. Vårt mål är att vara det självklara valet för såväl privatpersoner, som leverantörer. Vi vill förenkla vardagen genom enkla hjälpmedel, som håller dina privata brev och leveranser trygga och säkra.

Varmt välkommen till oss på Wallbo!